APA NAK KATE EK

Terima kasih di atas kelapangan anda semua yang sudi menjenguk di ruang maya blog ku yang xseberapa ini..Minta maaf kalau ada antara kata-kataku yang terkasar, tersalah ejanya, pasar bahasanya..Kalau ada cadangan dan idea yang dapat menceriakan ruang ini, bantuan anda amatlah diharapkan.

Friday, 29 July 2011

Happy Birthday My Dear Cousin-NORASelamat hari Jadi, Selamat Hari Jadi, Selamat hari Jadi Norasyikin...Happy Birthday to You..puhhhpuhhh

Hehe..Cute tak pic nie..Ni gambar aku dengan sepupu aku yang paling rapat n karib sekali..kami sebaya, aku tua beberapa bulan je dari dia..So hari ni birthday dia yang ke-29..ok, Ada 1 anak tangga lagi kau pun akan follow aku ke angka 3puluh!! Oh tidak..cepatnya masa berlalu..rasa macam baru lepas belajar jek.. Hehe..

Semoga sepupu ku ni sentiasa dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, sihat sejahtera, bahagia dan berjaya selalu..n kau dah berjaya untuk menambah anak yang ke3 tak lama lagi..OPPSss terlepas citer plak.hehe..Sayang kau sepupu ku.. Sayang Feminot!

Saje letak pic nie..coz inilah anak kami..Adam Irhami dan Rifqee Fayyadh

2 comments:

  1. Terharu sebab ada entry utk aku..hahahhaaa...Terima kasih syi....ape pun ko sedara aku donia akhirat...luv u..muah2x...

    ReplyDelete
  2. Wahh..ko pun menjengah belog ku yg xseberapa..Alhamdulillah aku menjadi sedara dunia akhirat..luv u 2,3,4..

    ReplyDelete