APA NAK KATE EK

Terima kasih di atas kelapangan anda semua yang sudi menjenguk di ruang maya blog ku yang xseberapa ini..Minta maaf kalau ada antara kata-kataku yang terkasar, tersalah ejanya, pasar bahasanya..Kalau ada cadangan dan idea yang dapat menceriakan ruang ini, bantuan anda amatlah diharapkan.

Monday, 14 November 2011

MAJLIS KONVOKESYEN FAKHRUL IFZAN@ PAK USU

Assalamualaikum semua..

Hari ni nak cerita pasal majlis konvokesyen izan, adik bongsu ku yang baru tamat pengajian di peringkat Diploma of Building Surveying di UITM Seri Iskandar, Perak.. Konvonyer pada 27 oktober 2011..jatuh plak pada hari Khamis..makanye mereka yang bekerja mengambil cuti kecemasan la utk menghadiri dan menghargai kejayaan anak bongsu ayah n mama nie..

Di pagi hari, menantu n cucu tolong kemas halaman rumah arwah embah
Ayah n Mama pegi awal sebab nk jumpa izan untuk amik pas masuk dewan..ha..yg adik bradik yg lain ni berehat2 dulu di rumah arwah embah n sempatla berlibur di Lata Kijang,Tapah, Perak..xdela jauh..dalam setengah jam je..paling seronok anak2 kecil berdua tula..Thaqif n Fayyadh..
Masing-masing kesejukan


Posing semua..

Peace anak ibu..
Say cheezee wadges...

Dalam pukul 3 kami gerakla ker Seri Iskandar untuk hadiri konvo izan nie..dan kami sampai agak kelewatan biler graduan2 dah mula kuar pun..suprise jadi agak terlambat la..suprise kami adalah...jengjengjeng...
Taraaaa...
Me..Izan..Adik..Thaqif..(Anak Ibu tdo la..)
One Happy Family..:)
Izan wif Ayah n Mama..
Paklang n Pak Usu
Lovely Family

Di sebalik konvo izan nie..yang sedey pak usu nyer bila terpaksa memotong rambutnye yang sekian lama simpan...xpela..lagi senang n kemas..

Anyway...Tahniah izan@pak usu...Semoga terus memperolehi kejayaan dalam apa jua yang dilakukan..Semoga berjaya menyambung pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi...We Love U........Muaahhx

No comments:

Post a Comment